27 Nisan 2024

Bergut Yazılı Açıklamada Bulundu.

AK Parti İl Başkan Vekili Özgür Bergut, İl Başkanı Hikmet Keskin’in istifası neticesinde devam eden süreç ile alakalı yazılı basın açıklamasında bulundu.

01 Ocak 2019 Salı 04:00
688 Okunma
Bergut  Yazılı Açıklamada Bulundu.

İl Başkan Vekili Özgür Bergut yaptığı yazılı açıklamada’’ İl Başkanımız Hikmet Keskin’in istifası ile AK Partimiz de süreç Parti temayüllerine uygun bir şekilde devam etmektedir. Bilindiği üzere Pazar günü Parti İl binasında İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapılmıştır. Bu temayül yoklamasının sonuçlarına göre teşkilatımızın teveccüh ettiği isimler ile mülakatlar yapılacak ve Genel Merkezimizin neticeyi tarafımıza bildirilecektir.
Başkan Vekili Bergut’’ Ben ve Yönetim Kurulumuz süreci yönetmek maksadı ile süreç boyunca görevinin başında olacaktır. AK Partimiz her daim olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecektir.’’ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.