28 Nisan 2024

BEKLENEN KAR GELİYOR

9 Ocak 2024 tarihinden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava sistemi Türkiye genelini etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre bu hafta Düzce dahil birçok bölgede kar etkili olacak.

09 Ocak 2024 Salı 15:15
88 Okunma
BEKLENEN KAR GELİYOR

 
Balkanlar üzerinden Türkiye'ye soğuk hava dalgası geliyor. Düzce dahil pek çok ili etkisi altına alacak olan soğuk hava beraberinde kar yağışını da getirecek. 
Uzmanlar tarafından illeri etkisi altına alacak olan soğuk hava dalgasının 4 gün devam edeceği, ardından yerini kar yağışına bırakacağı ifade edildi. 
Yapılan uyarıların devamında uzmanlar, soğuk hava dalgasının İzlanda üzerinden Rusya ve Balkanlar'a geldiğini vurgulanırken ayın 20'sine kadar soğuk hava dalgası ve kar yağışlarının ülke genelinde devam edeceğinin de altı çizdi.

DÜZCE BEYAZA BÜRÜNECEK
Türkiye genelini etkisi altına alacak olan ve Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava sisteminin ülke genelini 9 Ocak 2024 tarihinden itibaren etkisi altına alması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise Düzce dahil tüm Türkiye'de 10 derece birden düşmesi tahmin edilirken kent genelinde Cuma gününden itibaren kar yağışı etkili olacak.

CUMA GELİYOR
Ocak ayına kadar kar yağışı olmayan Düzce’de, vatandaşlar kar yağışını umutla bekliyorlar. Yaz aylarının kurak geçmemesi ve bereketli olması için kış mevsiminin kar yağışlı geçmesi gerektiğini belirten Düzceliler, özellikle fındık üreticisi için kar haberlerinin müjde niteliğinde olduğunu belirttiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.