25 Nisan 2024

Bbp Heyetinden Başkana Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Bbp Düzce İl Başkanı Engin Bedir Ve Alperen Ocakları Düzce İl Başkanı Ferdi Burak Çiçek İle Makamında Bir Araya Geldi.

26 Mart 2018 Pazartesi 20:04
334 Okunma
Bbp Heyetinden Başkana Ziyaret

BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, Alperen Ocakları Düzce İl Başkanı ve BBP Düzce Kadın Kolları Başkanı Yeliz Altınkaynak, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayı makamında ziyaret etti. Ziyarette geçtiğimiz günlerde vefatının sene-i devriyesinin anıldığı BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu da anılırken Başkan Ay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek değerli BBP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile elim kaza sonucu Hakkın rahmetine kavuşan Muhsin Yazıcıoğluna da tekrar Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah dedi. Ziyaret sonunda BBP heyeti de Başkan Aya teşekkürlerini ileterek Alperen dergisi ile bir tablo hediye etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.