29 Nisan 2024

BAŞKANÖZLÜ: "DÜZCE’NİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK PROJELERİNİ ANLATIYOR"

Seçim çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, iş merkezi ve pasajlarda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İftar sonrası ise kafe ziyaretleri gerçekleştiren Özlü, Düzce’nin geleceğine yön verecek projelerini anlatarak destek istedi.

15 Mart 2024 Cuma 21:45
62 Okunma
BAŞKANÖZLÜ:

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 15 gün kala Düzce’nin geleceğini şekillendirecek projeleriyle dikkat çeken Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçmenlerle buluşarak projelerini anlatmaya devam ediyor.
 
ÖZLÜ’NÜN MEGA PROJELERİ
Geçtiğimiz 5 yılda hayata geçirdiği katı atık tesisi projesi ile şehrin çöp sorununu kalıcı olarak çözüme kavuşturan, şehrin tüm içme suyu altyapısını değiştirmek üzere çalışmaları başlatan Özlü, önümüzdeki dönem ise ‘Mobilya Kent’ projesi ile hem Düzcelilere yeni bir istihdam kapısı açacak, hem de şehrin gelişmesine büyük  katkı sunacak.
 
SEÇMENLERE PROJELERİNİ ANLATIYOR 
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program çerçevesinde hareket eden Başkan Özlü, gündüz esnaf, iftardan sonra ise kafe ziyaretleri gerçekleştirdi. Kafe ziyaretlerinde Özlü’ye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de eşlik etti. Ziyaretlerinde vatandaşların talep ve şikayetlerini birebir dinleyen Özlü, tamamladığı, başladığı ve yapacağı projeleri içeren “Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje” kitabını da takdim ediyor. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerle Düzce’yi Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasına sokmayı hedeflediğini belirten Özlü, 31 Mart seçimleri için destek istiyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.