25 Nisan 2024

Başkan Özlü,Sporun ve Sporcunun Yanında olmaya Devam Edeceğiz

Antalya’da düzenlenen U-15 Büyük Yıldızlar-Gençler Serbest ve Grekoromen müsabakalarında dereceye girerek milli takıma seçilen Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri Özgür Çağlayan, Ertuğrul Topal ve Sergen Türkan, ayaklarının tozuyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ yü ziyaret etti.

10 Nisan 2021 Cumartesi 16:45
305 Okunma
Başkan Özlü,Sporun ve Sporcunun Yanında olmaya Devam Edeceğiz

Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri, Güreş İl Temsilcisi Ramazan Topal ve güreş antrenörleri İsmail Ünal ile Ufuk Yüksel Koçak eşliğinde katıldıkları 2021 yılı Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Milli Takım kamp kadrosu seçmelerinde büyük bir başarı sergileyerek milli takıma seçilmelerinin ardından Düzce’ye döndü. Güreşçiler, ayaklarının tozuyla Başkan Özlü’yü ziyaret etti.

“YANLARINDAYIZ”

Milli takıma seçilen güreşçiler ve teknik ekibi Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde ağırlayan Başkan Dr. Faruk Özlü, “Güreş sporunda ilimizin yüz akı gençlerimizin başarıları göğsümüzü kabarttı. Milli takıma seçilen güreşçilerimiz başta olmak üzere Güreş İl Temsilcimizi Ramazan Topal ve Güreş antrenörümüz İsmail Ünal’ı da tebrik ediyorum. Düzce Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.