29 Nisan 2024

BAŞKAN ÖZLÜ:"FENERBAHÇE İFTARINDA AZİZ YILDIRIM İLE AYNI SOFRADA BULUŞTU"

Başkan Faruk Özlü akşam ise Düzce Fenerbahçeliler Derneği’nin, üyelerine yönelik düzenlediği iftar davetine konuk oldu.

29 Mart 2024 Cuma 09:30
61 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ:

Fenerbahçe ve Düzcespor Kulübünün Başkanlığını yapan  iş insanı Aziz Yıldırım’ın da katıldığı iftar programında konuşan Özlü, Yıldırıma “Düzce’ye hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı.Fenerbahçe’nin efsanevi başkanı sayın Aziz Yıldırım beyi Düzce’ye davet ettim. Fenerbahçe spor camiasi ile birlikte iftar açtık.

Düzcespor’a maddi ve manevi destek talebimize olumlu cevapları sebebi ile tüm hemşehrilerim adına kendisine  şükranlarımı sunuyorum.
Biz Aziz Başkana olan sevgimizden dolayı, yeni yaptığımız stada çıkan yola Aziz Yıldırım Bulvarı adını verdik ifadelerini kullandı. 

Aziz Yıldırım ise, “Sayın başkan devlet adamıdır. Ben de uzun yıllardır kendisini tanıyorum. İlk milletvekili adayı olacağı zaman kendisine destek ve yardımcı olmak için beraber olduk. Hepinizi seviyorum. Düzce’nin suyunu içen burayı terk edemez derlerdi. Ben Düzce’ye 1963 yılında geldim,

cocukluğum burada geçti. Ortaokul ve liseyi burada okudum, sonra üniversiteye gittim. Annem-babam buradaydı. Yıllar oldu, yine ayrılamıyoruz,geliyoruz. Çünkü suyunu içtik. Hepinize de o sudan bol bol içmeyi tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.