29 Mart 2024

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÜÇ AYLAR MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, üç ayların başlangıcı olması münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

12 Şubat 2021 Cuma 20:00
379 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÜÇ AYLAR MESAJI

Başkan Özlü mesajında; “ Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret, merhamet, ve huzur dolu günleri içinde barındırdığı üç aylar; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel günlerdir. Bereketli mübarek üç aylara kavuşmanın heyecanını, sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah Ramazan ayına da sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Düzceli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin üç aylara kavuşmasını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.