27 Nisan 2024

Başkan Özlü'den Kadir Gecesi Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Kadir Gecesi’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2020 Salı 14:30
360 Okunma
Başkan Özlü'den Kadir Gecesi Mesajı

Özlü, mesajında şunları kaydetti:“Mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesine ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. ‘Kadir Gecesi’âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir.
Hiç şüphesiz bu ulvi gece, gönül kapılarımızın açılması, kalplerimizin arınması, gönül dünyamızın inşiraha ermesi için büyük bir fırsattır.
Bu düşünce ve duygularla Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; zor günler geçiren ülkemiz için yeni bir uyanışa vesile olmasını ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan diliyorum” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.