26 Nisan 2024

Başkan Özlü'den İş Kulübü'ne Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 'İş Kulübü' ekibini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özlü Düzce’de istihdama önemli katkılar sağlayan projenin ilerleme sürecini kulüp üyeleri ile birlikte değerlendirdi.

19 Haziran 2020 Cuma 15:45
291 Okunma
Başkan Özlü'den İş Kulübü'ne Ziyaret

İŞKUR bünyesinde oluşturulan ve tüm Türkiye'de uygulanan istihdam seferberliği kapsamında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün girişimleri ile Düzce'de faaliyete geçen iş kulübünü ziyaret eden Başkan Dr.Faruk ÖZLÜ kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı. BELKA A.Ş, İŞKUR Düzce ve TSO'dan temsilciler tarafından en çok ön muhasebe ve beden işçilerine talep olduğu belirtilen toplantıda bugüne kadar 450 iş başvurusu yapıldığı, 86 vatandaşımızın çeşitli kurum kuruluş ve özel sektör ve fabirkalarda  işe  yerleştirildiği bilgisi verildi
 İş arayanlara; özgeçmiş hazırlama, sahip oldukları özellik ve yeteneklerin doğru tespit edilmesi yönünde birtakım testler uygulanan iş kulübüne işverenler  en çok ön muhasebe elemanı ve beden işçisi talep ediliyor.İş bulma havuzuna başvuru ve kişilerin özgeçmişleri, Düzce içinde bulunan istihdam noktalarına yönlendirilerek, işveren ve iş gücünün buluşması hızlı ve kolay bir şekilde sağlanmaya çalışılıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.