29 Mart 2024

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2022 Cuma 12:45
177 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Başkan Özlü Mesajında; 15 Temmuz hain darbe girişiminin milletimizin sarsılmaz iradesi ile bertaraf edildiğini hatırlatarak, destansı mücadelenin hiç bir zaman unutulmayacağını kaydetti. 
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj bir mesaj yayımladı. Yıllardır devletin tüm kademelerine sızarak dini, ahlakı ve Türk insanının merhametini kullanarak devleti ve millet iradesini hiçe sayarak yıkma girişiminde bulunan hain Fetö terör örgütünün gerçek yüzünü tüm dünyanın gördüğünü kaydeden Başkan Özlü, “ Ordunun içindeki karanlık yüzleriyle devleti ele geçirmek isteyen Fetö terör örgütüne genci, yaşlısı, kadını erkeği kahramanca karşı durmuş ve hainlere göz açtırmadığı gibi yerle yeksan etmiştir. 15 Temmuz, Çanakkale ve Kurtuluş savaşı gibi Türk milletinin destansı sahiplenişinin göstergesidir” dedi. 
TÜRK MİLLETİ DİZ ÇÖKMEZ
Türk milletinin karakterini, inancını ve cesaretini atalarından aldığını bilmeyenlere 21. Yüzyılda en güçlü tokadın 15 Temmuz gecesi millet tarafından atıldığının altını çizen Başkan Özlü, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsünden hiçbir zaman ayrılmayan Türk Milletinin feraseti, cesareti, kararlığını ve milletin iradesine yapılan 
ihaneti asla unutmayacağız. Tüm Dünya gördü ki milletimize kimse diz çöktüremez. Kurulan tuzak ve ihanetlere rağmen 2023 hedeflerine kararla ve güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Başkan Özlü sözlerini şöyle noktaladı: 
“15 Temmuz’un isimsiz kahramanları şehit ve gazilerimiz bu millet sizi hiç unutmayacak, daima saygı ve minnetle anacak, tüm şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun. 
Asil Türk Milletinin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.