26 Nisan 2024

Başkan Özlü Yeşilay Haftasını Kutladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 1-7 Mart arasında kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, madde bağımlılığının tüm dünyada ortak bir sorun haline geldiğini söyledi.

02 Mart 2021 Salı 19:30
339 Okunma
Başkan Özlü Yeşilay Haftasını Kutladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, zararlı bağımlılıklar ile mücadele amacıyla Hilal-i Ahdar adıyla kurulan, süreç içerisinde tüm zararlı alışkanlıklara farkındalık oluşturmak, insanları bilgilendirmek için her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası’nın kutlandığını belirtti.

AİLELERLE VE EĞİTİMCİLERİMİZLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALIYIZ”

Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İnsanların uzun ömürlü olmaları fiziken ve ruhen sağlıklı olmalarına bağlıdır. Bir takım zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, insanları manevi değerlerimizden uzaklaştırmaktadır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.