3 Mayıs 2024

BAŞKAN ÖZLÜ YENİ MAHALLELERDE SEÇMENLERLE BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, belediye sınırlarına katılan yeni mahallelerde ‘şehir konforunda köy’ konseptini anlatmaya devam ediyor.

30 Ocak 2024 Salı 21:00
81 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ YENİ MAHALLELERDE SEÇMENLERLE BULUŞTU

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, yapılan referandum sonucu belediye sınırlarına katılarak mahalle statüsüne kavuşan Otluoğlu ve Ozanlar’da vatandaşlarla bir araya geldi. 
Düzce Belediyesi’nin yeni mahallelerinden olan bölgelerde ulaşım ve çöp toplama hizmetleri öncelikli olmak üzere doğalgaz ve diğer altyapı yatırımlarının peyder pey yapılacağını açıklayan Başkan Özlü, 3 Şubat’ta düzenli otobüs seferlerinin başlayacağını ve yolcu sayısı ile orantılı araçların hizmet vereceğini belirtti. İlk iş olarak imar planlarının hazırlanacağını belirten Özlü, “Özellikle hanım kardeşlerimizin benden en çok talebi olan şey doğalgaz. Size en kısa sürede doğalgazı getirmek için yerleşim yerleri ile sınırlı kısmi imar planı uygulayacağız. Şehirdeki tüm konforu köyünüze taşıyacağız. Ancak köy özelliğini koruyacağız. Ben buna İsviçre modeli diyorum.

Türkiye’de ilk defa biz uygulayacağız, örnek olacağız. Köylerin bir güzelliği var, bunu bozmayacağız. Referandumda evet oyu verenler de, hayır oyu verenler de pişman olmayacak. Burada tarım ve hayvancılık faaliyetleri devam edecek. Tarlalar tarla, meralar da mera olarak kalacak, imara açmıyoruz” dedi. Özlü vatandaşların gelen kasis ve oyun parkı taleplerinin ise hemen yerine getirilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi.
Düzce’nin kabuk değiştirdiğini ve tırmanışa geçtiğini vurgulayan Özlü, vatandaşların siyasi görüşlerini bir kenara bırakarak bu seçimde kendisini desteklemelerini istedi.
Mahalle gezilerinde Başkan Özlü’ye, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Günden ve Okan Kaltu ile partililer de eşlik etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.