28 Mart 2024

BAŞKAN ÖZLÜ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün okul yapma davetine ilk karşılık geldi. Düzce Cam Sanayi Firması Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş Başkan Özlü’yü makamında ziyaret ederek Düzce’ye inşa edilmesi planlanan ortaokulun detaylarını görüştü, müjdeyi Başkan Özlü sosyal medyadan verdi.

17 Eylül 2020 Perşembe 01:30
271 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

24 Derslikli Ortaokul
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehre kazandırdığı büyük ölçekli projelerin dışında iş adamları ile bir araya gelerek sosyal projelerin de gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Daha önce iş adamlarına bir çağrıda bulunan Başkan Özlü, Düzce’nin eğitim camiasını güçlendirmek adına yeni okulların yapılması için çağrıda bulunmuştu. Başkan Özlü’nün bu davetine ilk cevap Düzce Cam Sanayi Firması’ndan geldi.
İş Adamı Kasım Aktaş’ın Adını Taşıyacak
Başkan Dr. Faruk Özlü, makamında ağırladığı Düzce Cam Sanayi Firması Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak “Düzce’ye okul yapma davetimize olumlu yanıt veren Düzce Cam Sanayi Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kasım Aktaş’a bu anlamlı desteği ve örnek davranışı için teşekkür ediyorum. 24 derslikli Düzce Kasım Aktaş Ortaokulu şehrimize hayırlı olsun. Değerli iş adamı Sayın Aktaş’a Düzce adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadeleri ile Düzcelilere okul yapılacağı haberini verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.