3 Mayıs 2024

BAŞKAN ÖZLÜ PAZARCI ESNAFININ SOFRASINA KONUK OLDU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası’nın düzenlediği iftar davetine katıldı.

18 Mart 2024 Pazartesi 17:00
25 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ PAZARCI ESNAFININ SOFRASINA KONUK OLDU

Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Esnaf Odası tarafından Düzce Merkez Aziziye Pazaryeri’nde geniş katılımlı bir iftar düzenlendi. Düzce
Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Başkan Yardımcısı Hasan Günden ve Zabıta Müdürü Selçuk Yıldırım ile birlikte iftar davetine katıldı.

Pazaryeri girişinde Oda Başkanı İslam Batuhan Yangaz tarafından karşılanan Başkan Özlü, esnafları selamladı. Ezanın okunması ile
birlikte hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Özlü,pazaryerinin eksikleri konusunda oda başkanı ve pazarcılar ile istişarelerde bulunduklarını ve tuhafiyeciler için yapılacak pazaryeri ile eş zamanlı bir şekilde bu pazaryerinin eksiklerini de gidereceklerini söyledi.
Oda Başkanı Yangaz ise modern pazaryerini Düzce’ye kazandıran Başkan Özlü’ye teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.