8 Mayıs 2024

BAŞKAN ÖZLÜ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün yerel seçim çalışmalarında sıradaki durağı Karacahacımusa ve Hamidiye Mahalleleri oldu.Özlü’ye AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz ve partililer eşlik etti.

24 Şubat 2024 Cumartesi 13:00
80 Okunma
 BAŞKAN ÖZLÜ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Özlü, ilk durağı olan Karacahacımusa Mahallesinde bir düğün salonunda mahalle sakinleri ile buluştu. Özlü, burada yaptığı konuşmada, belediye çalışmaları ve 5 yıllık görev süresi içinde hayata geçirilen projelerin durumu ile ilgili bilgileri paylaştı.
“HAMİDİYE MODERN PAZARYERİ HAYIRLI OLSUN”
Daha sonra Hamidiye Mahallesine geçen ve burada meşaleler ile coşkulu şekilde karşılanan Başkan Özlü, çadır toplantısında bir araya geldiği mahalle sakinlerine seslendi. Sözlerine Hamidiye Modern Pazaryeri projesinin nasıl çıktığını paylaşarak başlayan Özlü, “Bundan 4 yıl önce muhtarımız; ‘bizim pazaryerimiz açık, bunu kapalı hale getirelim’ dedi. Fakat merkez pazaryerindeki ortam çok iyi olmadığından ‘bunu nasıl yapacağız’ diye kendisine sordum. O da ‘Sen istersen yaparsın’ dedi. Uzun yıllar sonra Hamidiye Mahallemize kapalı bir Pazaryeri yaptık. Bitti. İnşallah gelecek hafta bu pazaryerinin açılışını yapacağız. Pazarcılarımız inşallah gelecek hafta kapalı pazaryerinde satışlarını yapacaklar. Hamidiye mahallemize hayırlı olsun” dedi.

“HİÇ KİMSE BİZİMLE PROJE YAPMA KONUSUNDA YARIŞAMAZ”
2019 yılında göreve gelirken verdiği sözlerin ya tamamını yaptığını ya da devam eden bir takım işlerinin kaldığını dile getiren Başkan Özlü, şunları dile getirdi;“Onları da bitireceğiz. Sizler için, Düzce için Türkiye yüzyılında 100 yeni proje hazırladım. Biz bugünü değil gelecek 50 yılı planlıyoruz. Bunu 25 Şubatta aday tanıtım toplantısında detaylıca paylaşacağız. Biten işlerimizin tamamı eskisinden daha iyi ve güzeldir. Şehir merkezinde eski parkları hatırlayın bir de yapılana bakın. Arada kalite parkı var. Biz milletin olanı millete verdik. Şahıslara peşkeş çekmedik. Biz söz verirsek, mutlaka ama mutlaka yerine getiririz. Ben proje uzmanıyım. Hiç kimse bizimle proje yapma konusunda yarışamaz. Bu uzmanlığımı son 5 yıldır Düzce’nin kangren olmuş, kronikleşmiş sorunlarını çözmekle geçirdim. Bugün bütün işlerimiz yolunda. Düzce’nin birinci sınıf bir il olması, Türkiye de en gelişmiş ilk 10 il arasında yer alması için bu uzmanlığımızı ortaya koyuyoruz.
ŞEHİT ÖZGÜR IŞIK İLKOKULU YENİLENECEK
“Klasikleşmiş belediyecilik yapmıyoruz. Bu şehre okul lazımsa okul yapıyoruz, kütüphane lazımsa kütüphane yapıyoruz. Hastane lazım hastane yapıyoruz. Bu seçimler sebebiyle Düzce’mize 5 bakanımızı davet ettik. Bunlardan birisi Milli Eğitim Bakanımız, bir diğeri Gençlik ve Spor Bakanımız, üçüncüsü Sağlık Bakanımız, Kültür ve Turizm Bakanımız, Tarım ve Orman Bakanımız” cümleleriyle konuşmasına devam eden Özlü, “Milli Eğitim Bakanımız geldi. Depremde yıkılan okulların yerine yenisinin yapılması için bütçeden para ayırma ve inşaatlarına bu sene başlanması için talimat verdi. Bunlardan birisi de Hamidiye Mahallesindeki Şehit Özgür Işık ilkokuludur” dedi.
“RAHMETLİ ERBAKAN HOCANIN BÜTÜN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREN PARTİ AK PARTİDİR”
Başkan Özlü, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;
“Bize güvenin bize inanın. Önümüzdeki 5 yıl için bize yetki verin. Bize destek verin. Düzce’yi Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 il arasına hep birlikte sokalım. 
Sadece biz yokuz başka partilerde var. Milli görüş geleneğinden gelen bazı kardeşlerimiz bugün bizi AK Partiyi eleştiriyorlar. 20 yıldır ne yaptınız diyorlar. 
Yaptığımız çok önemli işler var. Rahmetli Erbakan hocanın bütün hayallerini gerçekleştiren parti AK Partidir. Bugün çıkmış konuşuyorlar. Rahmetli Prof.Dr. 
Necmettin Erbakan hocanın manevi mirasçısı manevi oğlu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rahmetli hocamız, Ayasofyayı açmak isterdi. Açıldı mı açıldı. Kim açtı. Recep Tayyip Erdoğan açtı. Taksime cami yapılmasını isterdi. Yapıldı mı? Yapıldı. Kim yaptı, Recep Tayyip Erdoğan. 

KONUŞUYORLAR AMA BOŞ KONUŞUYORLAR
Bunlar konuşuyor ama boş konuşuyorlar. Bunlara itibar etmeyin. İmam hatip okul mezunları bugün üniversiteye rahatlıkla girebiliyorlar. 
Kat sayı adaletsizliğini kim kaldırdı. Ak Parti kaldırdı. Biz yaptık. Devletin bütün kurumlarında başörtülü kardeşlerimiz rahat rahat çalışıyorlar. 
Bunları Recep Tayyip Erdoğan yaptı. AK Partinin yaptıklarının dışından bunların yapabileceği hiçbir şey yoktur. Bunlar şahsi ikbal peşindeler. 
Devlet derdi yok. Türkiye derdi yok. Türkiye sevdası yok.” 
FIRILDAKLIĞA GEREK YOK
2-3 ay da bir parti değiştirenler olduğuna dikkati çekerek, bu kişileri fırıldak olarak nitelendiren Başkan Özlü, vatandaşlardan bunlara itibar etmemelerini isteyerek,“Bir bakıyorsun o parti bir bakıyorsun şu parti de bir bakıyorsun başka partide. Fırıldaklığa gerek yok. 
İlkeli siyaset yapan bir insan, kırk defa düşünür bir karar verir. Ve hayatının sonuna kadar aynı yerde devam eder. 2-3 ayda bir parti değiştirenlere itibar etmeyin. Devlet işi ciddi iştir. 31 Martta sandığa gideceğiz. Sandıkta Allah ile başbaşayız. Kalbimizde ne varsa onu yapacağız. Oy kullanırken 2 şeye önem verin. İlki bu adaylardan hangisi Düzce’ye daha fazla katkı sağlar ona bakın. İkincisi bu adaylardan hangisi devletin imkanlarını, belediye kaynaklarını çalmadan çırpmadan yerli yerinde harcar buna bakın” diye konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.