30 Nisan 2024

BAŞKAN ÖZLÜ KADINLARIN 8 MART BULUŞMASINA KONUK OLDU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen Dünya Kadınlar Günü Programı’na konuk oldu. Kadınlara hitap eden ve destek isteyen Başkan Özlü, “Düzce iyiye mi gitmeli, kötüye mi gitmeli? Bu kararı verirken adaylara bakın” dedi.

07 Mart 2024 Perşembe 17:30
72 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ KADINLARIN 8 MART BULUŞMASINA KONUK OLDU

Bir kafede düzenlenen programa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve Başkan Yardımcısı Hasan Günden ile birlikte katılan Başkan Özlü, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Seçim sürecinin yoğun bir tempoda devam ettiğini anlatan Özlü, seçimlerin ardından kadınlarla daha geniş katılımlı ve geniş zamanlı bir toplantıda bir araya gelmeyi umut ettiğini ifade etti.
Belediye başkanlığının siyasi bir görev değil, insan odaklı bir kamu hizmeti olduğunu vurgulayan Özlü, “5 yılın sonunda, tecrübelerimi paylaşmak ve teori ile pratiği sentezlemek için bir kitap yazdım. Kitabın adı belediyeciliğin esasları. 10 temel esas, hiçbiri siyasi değil. Emin olun belediye siyasi görev değil. 
Amiyane tabiriyle kitabını yazdığım bir görev yapıyorum” dedi.

31 Mart seçimlerinde kadınlardan siyasi görüşlerini bir kenara bırakmalarını isteyen Özlü, oy kullanırken söz önünde bulundurulması gereken hususlara dikkat çekti. Başkan Özlü, şunları söyledi: “Çok sayıda aday var. Adaylara bakın, siciline bakın. Temiz mi, kirli mi? Geçmişinde ne yapmış, sabıkası var mı? Veya ne iş yapar? İkincisi bu adamın gücüne bakın. Bu adam ne yapabilir, ne yapamaz? Ankara’da şube müdüründen randevu alabilir mi, bir bakanla görüşebilir mi? Düzce’ye ne fayda sağlar? 
Kıymetli kardeşlerim, oy kullanmanın bir vebali var. Çünkü siz vereceğiniz oylarla Düzce’nin gelecek 5 yılına karar vereceksiniz. Düzce’nin gelecek 5 yılı sizin vereceğiniz oylarla ya boşa giden bir 5 yıl olacak veya dolu dolu geçen bir 5 yıl olacak. Düzce iyiye mi gitmeli, kötüye mi gitmeli? Bu kararı vereceğiniz adayların hangisi bu şehre daha fazla katkı sağlar? Kapasitesine bakın, ahlakına bakın. Bu adam beytül mala, devletin malına mülküne göz koyar mı, devletin kaynaklarını doğru dürüst yerli yerinde harcar mı? Düzce ile ilgili kararı siz vereceksiniz. O yüzden diyorum ki, oy vermenin bir sorumluluğu var. Ben Düzce’de sağduyulu ve aklıselim insanlara güveniyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.