3 Mayıs 2024

BAŞKAN ÖZLÜ HASTALARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve mevcut Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bir süre önce hizmete açılan Muncurlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Başkan Özlü, vatandaşlarla sohbet ederek Düzcelilerin taleplerini dinledi.

25 Ocak 2024 Perşembe 12:15
80 Okunma
 BAŞKAN ÖZLÜ HASTALARI ZİYARET ETTİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Düzce Belediye başkanı adayı olan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ziyaretlerini sürdürüyor. Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve teşkilat üyeleri ile Muncurlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

“ALMANYA’DA BÖYLE BİR HİZMET YOK”
Almanya’da yaşayan ve geçirdiği kaza sonucu tedavi olmak üzere Düzce’ye gelen bir vatandaş sağlık sisteminden duyduğu memnuniyeti “Ben Almanya’da sakatlandım, 
orada derman bulamadım Türkiye’ye geldim. 6 ayda yürür vaziyete geldim. Böyle iyi bir doktor böyle bir sistem hiçbir yerde yok. Sanki özel seçme olarak buraya getirilmişler gibi. Bu hizmetlerin Cumhurbaşkanımız ve sizlerin sayesinde olduğunu da biliyorum, Allah razı olsun” sözleriyle ifade etti.

“ AK PARTİ SAYESİNDE 20 YILLIK DÖNEMDE SAĞLIK REFORMU YAPTIK”
Başkan Özlü, vatandaşların her konudaki istek ve beklentilerini not aldırarak  tedavi gören hastalara “bir eksiğiniz var mı” diye sordu. 
Sağlık hizmetleri konusunda AK Parti iktidarı ile bambaşka bir sistem kurulduğunu söyleyen Başkan Özlü; “Son 20 yılda, bizim yani AK Parti döneminde Türkiye’de sağlık sistemi çok büyük mesafeler aldı.Şehir Hastaneleri, doktorlar ile büyük bir yol kat ettik. Pandemi döneminden örnek vereyim; bir arkadaşım var Almanya’da, Yapay Zeka Enstitüsü’nün başındaki adamdır. 

Bir gün beni aradı ben de sordum; nasıl gidiyor Pandemi ile mücadele dedim. O da bana dedi ki; aşı olmak için 60 kilometre gidiyorum, 65 Euro ödüyorum dedi. 
Bakın biz Türkiye’de aşıları ücretsiz yaptık, evlere gidip aşı yaptık. Gerçekten bu sistem başka bir ülkede yok. Sağlıkta büyük bir reform yaptık.Eksikler vardır, olabilir. Hep birlikte düzeltmek için çalışıyoruz. Şehrimizi her konuda ihya etmek için sorumluluklarımızı alıyoruz. Göreceli olarak mukayese edersek diğer ülkelerden çok iyiyiz” diye konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.