28 Nisan 2024

BAŞKAN ÖZLÜ EĞİTİME DESTEK PLATFORMU İLE İFTARDA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Eğitime Destek Platformu yöneticileri ve platformun paydaşı olan STK başkanları ile iftarda bir araya geldi.

13 Mart 2024 Çarşamba 20:30
62 Okunma
BAŞKAN ÖZLÜ EĞİTİME DESTEK PLATFORMU İLE İFTARDA BULUŞTU

Erguvan Kıl Çadırı’nda düzenlenen iftar programına AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile 200 davetli katıldı.

İftar sonrası kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Başkan Faruk Özlü, 5 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve belediye başkanlığının siyasi bir görev olmadığını söyledi. 
31 Mart seçimlerine dikkat çektiği konuşmasında, seçimlerin Düzce için öneminden söz eden Özlü, “31 Mart seçimleri aslında Düzce’nin kaderinin oylanacağı bir seçim. Yani Düzce’nin gelecek 5 yılı boşa mı gitsin, dolu dolu mu geçsin? Sizler karar vereceksiniz. Karar ve takdir sizin” dedi.
31 Mart seçimlerinde oy kullanırken 3 kritere dikkat edilmesini isteyen Başkan Özlü, “31 Mart seçimlerinde oy kullanmanın bir vebali var. 

Siyasal görüşümüz ne olursa olsun bu 3 kritere göre oy kullanalım ki üstümüzde bir vebal kalmasın. Bunlardan birincisi, adayın siciline bakın, geçmişine bakın. Geçmişte ne yapmış? Hangi işlerde çalışmış? Sicili temiz mi, bozuk mu, sağlam mı, çürük mü, iyi mi kötü mü? İkincisi oy vereceğiniz adamın gücüne bakın. Bu adamın gücü nedir? Seçildiği takdirde ne fayda sağlar? Düzce’nin ihtiyacı olan kaynakları, parayı getirebilir mi, proje yapabilir mi? 
Üçüncüsü adamın ahlakına bakın. Seçeceğiniz insan devletin parasını pulunu, belediyenin imkanlarını har vurup harman savurabilir mi? Kendini değil, 
kentini düşünebilir mi? Çok rica ediyorum bunlara bakın” ifadelerini kullandı. 

Bazı kesimlerin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Siz iktidardasınız, hiçbir şey yapmadınız” söylemlerini sert şekilde eleştiren Başkan Özlü, 
“Bu eleştiren kesim çok rahmetle andığımız bir büyüğümüzün oğlu ve onun etrafı. AK Parti bir şey yapmadı demek için Allah korkusu olması lazım. 
Size yalnızca birkaç örnek vereceğim. Uzun yıllar Ayasofya’nın açılmasını konuştuk, istedik. Ayasofya açıldı, Recep Tayyip Erdoğan açtı, AK Parti açtı. 
Yıllardır kendimi bildim bileli okurum, dinlerim, duyarım Taksim’e cami yapılsın söylemini. Peki kim yaptı, Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Şimdi soruyorum. 
Be mübarek senin babanın yapmayı istediği ne varsa bunu Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Sen daha ne yapacaksın? İmam hatip okulu mezunları üniversiteye giremezlerdi. Bugün giriyorlar. Bütün devlet dairelerinde başörtülü vali, rektör, asker, profesör var. Siz daha ne istiyorsunuz? Bunun dışında ne yapacaksınız?” diye sordu. 

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Bizden görünüp, bize zarar vermek isteyenler var. Ben eminim buradaki topluluk her şeyin çok farkında. Buna fırsat vermeyecekler” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da, eğitime destek platformu temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, 
“Rabbim sizlerin sayısını artırsın. Yıllar önce yasaklardan, baskılardan çok çektik. Elhamdülillah bugün, özellikle imam hatip mezunları özgürlüklerini yaşıyor. İnşallah rabbim bugünlerimizi aratmasın” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.