27 Nisan 2024

Başkan Keskin'den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Keskin, "Büyük Zafer'e ilham olan bu ruh, inanç ve irade 85 milyon olarak milletimizin gönlünde ve yüreğinde yaşamaya devam ediyor." dedi.

29 Ağustos 2022 Pazartesi 19:30
175 Okunma
Başkan Keskin'den 30 Ağustos Mesajı

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin şu ifadeleri kullandı.
26 Ağustos 1071 tarihinde Malazgirt'te başlayan Anadolu'daki kutlu yürüyüşümüzde tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen küllerinden doğarcasına 1919 yılında Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin bir zafere ulaşmıştır. 
Milletimiz, 30 Ağustos zaferiyle birlikte bu mübarek toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiş, şehit kanlarıyla sulanan vatan toprakları üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğini, esaret ve zillete razı gelmeyeceğini göstermiştir.
30 Ağustos, ülkemize ve milletimize ömür biçen 7 düvelin emperyalist niyetlerini kursaklarda bıraktığı, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en kritik dönüm noktalarından birisidir. 
Büyük Zafer'e ilham olan bu ruh, inanç ve irade günümüzde de aynı sağlamlıkla 85 milyon olarak milletimizin gönlünde ve yüreğinde yaşamaya devam ediyor.
1000 yıldır sahip olduğumuz bu anlayışla, 100 yıl önce nasıl bir kararlılığa sahipsek bugünde aynı kararlılıkla Cumhuriyetimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyeti olan muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyor, ortaya koyduğumuz Büyük ve Güçlü Türkiye idealiyle ülkemizi dünyada hakettiği noktaya çıkarmak üzere gayret ediyoruz.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, bin yıldır vatanımızı yaşatmak için hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.