21 Mayıs 2024

Başkan Keskin Müslüman Aleminin Berat Kandilini Kutladı

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Berat Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi 17:04
283 Okunma
Başkan  Keskin  Müslüman  Aleminin Berat Kandilini Kutladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınacağımız, gönüllerimizi tövbe ve istiğfar ile arındıracağımız özel bir gece olan Berat Kandilini idrak edeceğiz.
Bu mübarek geceler, dünyanın koşuşturması içinde varlık ve yaradılış gayesini unutup sonu gelmez emel ve hevesler peşinde koşarak, koca bir ömrü heba edenlere kendilerini sorgulama fırsatı sunar.
Bu nedenle bu özel gecede kendimiz, ailemiz, bütün Müslümanlar ve tüm insanlık âlemi için dualar edip, Allahtan hayır niyaz etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Düzceli hemşerilerimizin ve İslam aleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu gecenin, ülkemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.