20 Nisan 2024

Başkan Keskin Ak Parti 7.Olağan Kongreler Hakkında Açıklamada Bulundu

Ak parti 7.olağan kongreleri bilindiği üzere ekim 2019 yılında delege seçimleri ile başlamış sırası ile belde ve ilçe kongrelerimiz gerçekleşmiştir inşallah düzce il kongremizi 19 ocak salı günü genel başkanımız sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’in canli bağlanti yoluyla katilimlari ile pandemi kurallarina uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz.

14 Ocak 2021 Perşembe 09:00
283 Okunma
Başkan Keskin Ak Parti 7.Olağan Kongreler Hakkında Açıklamada Bulundu

81 il de olduğu gibi sayin genel başkanimiz cumhurbaşkanimizin ak parti genel merkez teşkilat başkanliğimizin tensipleri ile kiymetli delegelerimizin oyları ile ak parti düzce il başkanlığına devam edeceğiz.
Göreve geldiğimiz 2019 ocak ayı itibarı ile değerli düzceli hemşehrilerimizi teşkilat mensuplarımızı kucaklayarak zorlu iki yıl geçirdik seçimler sel felaketleri ardından pandemi sürecinde hep halkımızın yaninda olduk bu zorlu süreçlerde milletvekillerimiz  belediyelerimiz il genel meclisimiz belde ilçe il yönetimleri kadin ve gençlik kollarimiz kisacasi tüm teşkilatlarimizla birlikte düzcemize bir çok hizmeti hep birlikte kazandirdik.

Kongrelerimiz yeni heyecanların katıldığı kadrolarımızı genişlettiğimiz süreçler olmuştur hazırladığımız il yönetimi listemizde gençlerimizin ve kadınlarımızın daha çok temsil edildiği tecrübeli arkadaşlarımızın ve ak parti düzce teşkilatlarının hafızası olan ahde vefayı göreceğimiz bir yönetim anlayişini yansitmaya çalişacağiz.
Kurulduğu günden beri görev yapan tüm il ve ilçe başkanlarimiza yönetim ve meclis kadrolarinda yer alan teşkilat mensubu arkadaşlarimiza milletvekillerimize belediye başkanlarimiza şükranlarimi sunarim.
Ahirete göç etmiş arkadaşlarimiza allahtan rahmet diler hastalarimiza acil şifalar dilerim. görev yaptiğim yönetimdeki kardeşlerime teşekkür ederim.
Kongre sürecinde seçilen her bir belde ilçe ana kademe, kadin ve gençlik kollari başkanlarina yönetici kardeşlerime başarilar dilerim il başkani olarak teşkilatlarimizdaki her bir arkadaşimla gurur duyuyorum güveniyorum hep birlikte partimizi düzcede 2023 2053 2071 hedeflerine taşiyacağimizdan eminim gurur ve kibirden uzak milletimizle el ele gönülleri fethedeceğiz.
Kongremizin partimize düzcemize vatanimiza aziz milletimize hayirlara vesile olmasini yüce allahtan niyaz ederim. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.