25 Nisan 2024

Başkan Kapoğlu'ndan 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı

Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu yaklaşan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Kadir Gecesi için bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2020 Salı 14:45
420 Okunma
Başkan Kapoğlu'ndan 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı


Mayıs ayının 19’u salı günü hem Kadir gecesi hemde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın olması ayrı bir sevince boğdu.
Bu bağlamda Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu hem Kadir Gecesi hemde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle şu ifadelere yer verdi;
“Tam 101 yıl önce bugün, Bandırma Vapuru Samsun'a yanaşmış ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık için uzun ve zorlu yolun ilk adımını atmıştı.
Düzcespor Kulübü olarak, ülkemizi hedeflerine ulaştıracak gençlerin hayatında futbolun önemli ve olumlu değişiklikler yapabilecek bir etkiye sahip olduğuna inanıyoruz. Gençlerimizin mevcut başarıları daha da yukarıya taşımaları adına sporun önemini ve bize yükledikleri sorumlulukların da bilincindeyiz.
Bir kez daha Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyoruz."

"KADİR GECESİNE ULAŞMANIN SEVİNCİ İÇERİSİNDEYİZ"
Aynı zamanda dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan Ayını uğurlarken ''Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın da sevinç ve huzuru içerisindeyiz.
Bu vesileyle tüm islam aleminin Kadir gecelerini kutlarız.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.