3 Mayıs 2024

BAŞKAN FARUK ÖZLÜ DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şehrimizin kültür mozaiğini oluşturan dernekleri ziyaret etti.

26 Ocak 2024 Cuma 15:15
109 Okunma
BAŞKAN FARUK ÖZLÜ DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Başkan Özlü, "Düzce'de birbirimizle didişmek, yarışmak yerine birlik ve beraberlik halinde olalım, başka illerle yarışalım" dedi.
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında şehrimizin kültürel gelişimine katkı sunan derneklere ziyarette bulundu.  
Düzce Haymanalılar Derneği, Düzce Erzurumlular Derneği, Düzce Ağrılılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Düzce Gürcü Kültür Derneği, Düzce Romanlar Sosyal Kültür ve Dostluk Dayanışma Derneği ile Düzce Sivaslılar Derneğine yaptığı ziyaretlerde kalabalık insan topluluğu ile bir araya gelen Başkan Özlü, yerel seçimlerde destek istedi. 

"DÜZCE'DE GÜZEL BİR KİMLİK OLUŞTURALIM"
Düzce'yi çok sayıda ırmağın bir araya gelerek oluşturduğu bir amazon nehrine benzeten Özlü, "Kafkaslardan, Balkanlardan, kuzeyden, güneyden gelen hepimiz, Amazon nehrine gelen ırmakların toplamı gibi artık burada bir büyük amazon oluşturduk. Türkiye'nin en güzel renkleri burada. Beraber akıyoruz, rengimiz ortak. Herkes rengini versin, Düzce'de güzel bir kimlik oluşturalım. Ortak bir renk çıksın. Cumhurbaşkanımız ‘biriz, iriyiz, beraberiz’ diyor ya, hep beraber Düzceli'yiz. Burada yaşıyoruz, bu şehirliyiz. Burayı sahiplenelim. Düzce'de birbirimizle didişmek, yarışmak yerine birlik ve beraberlik halinde olalım. Komşu illerimizden daha iyi olalım. Bir olalım, beraber olalım, bütün olalım, güçlü olalım, başka illerle yarışalım" dedi. 

"BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ ÇOK DAHA KOLAY OLACAK"
Düzce için güzel işler yapmaya çalıştığını ve kısa sürede 20 yılın işini kapsayan bir performans sergilediklerini vurgulayan Özlü, "Biz güzel işler yapıyoruz. Şu ana kadar başladığımız ve biten işleri topladığınızda en az 20 yıl lazım, 2,5 yılda gerçekleştirdik. Düzce güzel bir yola girdi, doğru yolda. 
Bu şehirde bundan 5 sene önce konuşulan birçok konu artık bu şehrin gündeminde değil. Spordan milli eğitime, içme suyundan toplu taşıma sistemine kadar, Düzce'de ne kadar sorun varsa hepsine el attık, çözmeye çalışıyoruz. Gece gündüz Düzce için çalışıyoruz. Sadece kendi işimize bakıyoruz. Önümüzdeki dönemde şu anda yürüttüğümüz işlerin büyük bir kısmı tamamlanacak. Bu şehrin Türkiye'nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasında yer almasını hep beraber sağlayacağız. Şu anda her işimiz yolunda, rayında. İnşallah bundan sonraki süreç çok daha kolay olacak" ifadelerini kullandı. 

"KAYNAKLARI KİM GETİRİR, KİM DOĞRU YERE HARCAR BUNA DİKKAT EDİN" 
Belediye başkanlığının siyasi değil, teknik bir görev olduğunu dile getiren Başkan Özlü, başlatılan projelerin Düzce'nin çehresini değiştirecek yatırımlar  olduğunu ve bunları tamamlamak için gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. "Sizlerden çok rica ediyorum. Bu seçimde bizi destekleyin" diyen Özlü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Düzce Belediyesi'nin kaynakları, kendi harcamalarına ancak yetiyor. Bakanlıklardan, başkanlıklardan, genel müdürlüklerden kaynak getirmemiz lazım. Karar sizin, terazi sizde. Bunu tartarken kriterleriniz şöyle olmalı; ‘Düzce'ye Ankara'dan kim kaynak getirebilir? Gelen kaynakları kim doğru harcayabilir? buna dikkat etmenizi istiyoruz. Bize destek olmanızı istiyoruz. Düzce Belediye Başkanlığı benim hayatımda bir kariyer meselesi değildir. Bazıları belediye başkanlığını bir kariyer ve ikbal meselesi olarak görebilirler. Ben doğduğum, büyüdüğüm şehirde belediye başkanlığını çok büyük bir sosyal sorumluluk olarak görüyorum. Bu şehrin ne eksiği varsa bizim problemimizdir. Bu şehrin çehresini değiştirmeye kararlıyız. Günde 16 saat çalışıyorum. Bu şehrin ekonomisi, kültürü, sosyal gelişmesi için yapılacak bütün faaliyetler belediyeyi ilgilendiriyor. Biz bu faaliyetleri gerçekleştirmeye kararlıyız. Bizleri destekleyin. Sizlerden eksiksiz, firesiz destek istiyorum."
Özlü'ye ziyaretlerinde AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ile partililer de eşlik etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.