29 Mart 2024

BAŞKAN BIYIK,BAKAN SOYLU DÜZCE CAM FİRMASINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Düzce TSO. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve protokol üyeleri ile beraber geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

26 Kasım 2022 Cumartesi 14:30
144 Okunma
BAŞKAN BIYIK,BAKAN SOYLU DÜZCE CAM FİRMASINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Düzce TSO.Başkanı Erdoğan Bıyık , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve protokol üyeleri ile beraber  TSO.üyelerinden 2. OSB’de faaliyetlerini sürdüren Düzce Cam firma yetkilisi Kasım Aktaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
Bıyık; “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, öncelikle 23 Kasım gecesi yaşamış olduğumuz depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Can kaybı yaşanmaması bizim en büyük tesellimizdir. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahaya en kısa zamanda inmiş ve hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır. Düzce depremi dolayısıyla zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Düzce Ticaret ve Sanayi odası olarak, üyelerimizin her zaman yanındayız. “ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.