16 Nisan 2024

Başkan Ay Tümsiad Toplantısına Katıldı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Tümsiad Tarafından, Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde Düzenlenen Kahvaltılı Programa Katıldı.

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:36
622 Okunma
Başkan Ay Tümsiad Toplantısına Katıldı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Düzce Şubesi (TÜMSİAD) üyelerinin düzenlediği programla ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Tabi ki son zamanlardaki dövizdeki dalgalanmayı Sayın Başkanımız söyledi. Burada millet olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yastık altındaki dövizlerimizi bozduracağız.

Birde yurtdışından mal almayı azaltacağız. Vatandaşlar olarak yurtdışı ürünlerini almayacağız ve her yıl yeni çıktı diye telefonlarımızı değiştirmeyeceğiz. Dışarıya sattığımız ürünleri daha da arttırarak dengeyi sağlayacağız. Dolayısıyla işadamlarımız da bu yönde beyanat veriyor. Yapacağımız iş budur. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.