29 Mart 2024

Başkan Ay Saman Derede Öğrencilerle Buluştu

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Ve Eşi Nursel Ay Saman Dereye Gezi Düzenleyen Düzce Üniversitesi Öğrencileri İle Buluştu.

02 Nisan 2018 Pazartesi 19:06
300 Okunma
Başkan Ay Saman Derede Öğrencilerle Buluştu

Düzcede keşfe çıkan Düzce Üniversitesi öğrencileri Samandere Şelalesinde şaşırtan bir sürprizle karşılaştı.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ayın tahsis ettiği otobüsle Okuduğun Şehri Tanıyor Musun? sloganı ile yola çıkan öğrenciler Düzce Belediyesi Samandere Şelalesi Sosyal Tesislerinde yemek molası verdiği sırada Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile buluştu. Başkan Ay ve Eşi ile birlikte şelaleyi gezen öğrenciler merak ettiklerini de Başkan Dursun Aya sorma fırsatı buldu.


Geziye katılan öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Dursun Ay öğrencilerimiz ülkemizin bugünü, yarınıdır. Onların şehrimizi gezerek, görerek memleketlerinde anlatmasını istiyoruz, gönüllü kültür ve turizm elçisi olmalarını diliyoruz. Onların Düzceyi gezmek istediğini öğrenince araç konusunda yardımcı olmak istedik. Şimdi de ilimizin doğal, kültürel özelliklerini yakından görme fırsatı buluyorlar. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Burada tevafuk üzere bir araya gelmemiz de çok güzel oldu. Hepsine derslerinde başarılar diliyorum dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.