14 Mayıs 2024

Başkan Ay Rafting Şampiyonlarını Tebrik Etti

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Geçtiğimiz Günlerde İtalyada Düzenlenen Dünya Rafting Şampiyonasına Katılan Türkiye Rafting Milli Takımının Şampiyonlarını Makamında Ağırladı.

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:19
459 Okunma
Başkan Ay Rafting Şampiyonlarını Tebrik Etti

Türkiye Rafting Milli Takımı, 20-25 Temmuz tarihleri arasında İtalyanın Ivrea kentinde düzenlenen Rafting Dünya Şampiyonası U-23 kategorisinde yarışan ve şampiyonlukla dönen antrenör Birol Tepeyi ve ekibini makamında ağırladı.


Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İtalyada düzenlenen Dünya Rafting Şampiyonasına katılan Türkiye Rafting Milli Takımı şampiyonlukla döndü. Takımın antrenörlüğünü de yapan Birol Tepeyi ve ekibine başarılarından dolayı tebrik edip, hediyemizi taktim ettik. Sporcularımızın her zaman yanındayız ve onları destekliyoruz. Başarımız tüm Türkiyeye ve Düzcemize armağanımız olsun ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.