13 Mayıs 2024

Başkan Ay Kadir Gecesi Özel Programına Herkesi Davet Etti.

Belediye Başkanı Dursun Ay Kadir Gecesini Hep Birlikte İhya Etmek İçin Herkesi Belediye Meydanına Davet Etti.

10 Haziran 2018 Pazar 00:44
368 Okunma
 Başkan Ay Kadir Gecesi Özel Programına Herkesi Davet Etti.

Düzce Belediyesi Kadir gecesi dolayısıyla özel program hazırlıyor. Belediye Başkanı Dursun Ay, Belediye meydanında düzenlenecek programın ayrıntılarını paylaşırken, kadir gecesini hep birlikte ihya etmek için herkesi o gece belediye meydanına davet etti.
İslam dünyası için en önemli günlerin başında yer alan ve bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi 10 Haziran Pazar günü idrak edilecek. Bu yıl üç noktada Ramazan etkinlikleri düzenleyen Düzce Belediyesi kadir gecesi için özel bir program hazırladı.
Belediye Başkanı Dursun Ay, belediye meydanında düzenlenecek Kadir Gecesi özel programının ayrıntılarını paylaşarak herkesi birlikte olmaya davet etti.
Ay, Arkadaşların bir tavsiyesi oldu benim de çok hoşuma gitti. Kadir Gecesi sabaha kadar program yapabilir miyiz dediler. Ben de sahuru burada yapalım, sabah namazını kılıp o şekilde evlerimize dağılırız diye düşündüm. Kadir gecesinde, belediye meydanında sahurumuzu yapacağız, aileler kendi evlerinden de yiyecek getirebilirler. Biz de kahvaltı dağıtacağız. Hep beraber çaylarımızı içeriz, sahura kadar sohbetimizi ederiz. İlahiler söylenecek, akabinde sabah namazlarını kılıp evlerimize öyle dağılırsak çok güzel olur. Kadir gecesini böyle ihya etmiş oluruz diye düşünüyorum. Herkesi bekliyorum. Zaten orada program var, saat 02:00dan sonra kahvaltılarımızı yapmaya başlarız, sabah ezanı ile birlikte program bitmiş olur. Kadir gecesini hep beraber ihya edelim istiyorum. Dedi

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.