6 Mayıs 2024

Başkan Ay Hastaları Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yetkilileri İle Birlikte Hasta Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti.

31 Ağustos 2018 Cuma 19:32
477 Okunma
Başkan Ay Hastaları Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, vatandaşların evlerine konuk olmaya devam ediyor. Sık sık hasta ziyaretleri yapmaya özen gösteren Başkan Ay, Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç Başkurt ve müdürlük görevlileri ile birlikte vatandaşların evlerine konuk oldu.

Hasta yatağında Başkan Dursun Ayı karşılarında gören Düzceliler belediyeden beklenti ve taleplerini bizzat Başkan Aya iletme fırsatı buldu. Vatandaşlardan ihtiyaçları konusunda bilgi alan Başkan Ay Sosyal Yardım İşleri yetkililerine hastalara karşı duyarlı ve ilgili olmaları konusunda talimat verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.