10 Mayıs 2024

"BASIN OLMAZSA OLMAZIMIZ"

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Düzce Valisi Selçuk Aslan ve kentteki gazeteciler kahvaltı etkinliğinde buluştu.

12 Ocak 2024 Cuma 20:15
103 Okunma

 Düzce Valisi Selçuk Aslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Düzce İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat Kılıç, Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, kent genelinde görev yapan basın mensupları ve davetliler katıldı.
MEDYA DÖRDÜNCÜ KUVVET
Programda konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, ‘‘Basın mensuplarımızla birlikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Yerleşik bir demokrasinin tüm kurumlarıyla beraber işleyebilmesi açısından, basın mutlak olmazsa olmazımız. Yasama, yürütme ve yargının ardından hakkıyla çalışan bir medya var ise bu da dördüncü kuvveti oluşturuyor.
Buradan tüm çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.’’ dedi.
BASIN İDARE MEKANİZMASI İÇİN ÖNEMLİ
Basının İdare mekanizması için önemli olduğunu vurgulan Aslan “273 tane köyümüz var. Düzce Valisi olarak ne kadar istekli olsam da ilin her köşesinden hemen haberdar olamıyorum. Vatandaşlarımızın bize ulaşmasıyla, kendi kurumsal kapasitemizin bize yetmesiyle ya da basının vatandaşın gören gözü, işiten kulağı olmasıyla biz bazı konular daha hızlı ulaşıyor. Basın bu anlamda idare mekanizmanın hem denetleyicisi hem tamamlayıcısı rolünde” diye konuştu.
Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.