28 Nisan 2024

Basın İçin Fon Oluşturacağız

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak, ‘Düzce’de görev yapan basının şartlarının iyileştirilmesi için bazı projeler üzerinde çalışıyoruz.

09 Ocak 2019 Çarşamba 21:15
702 Okunma
Basın İçin Fon Oluşturacağız

 Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız basın fonu ile Düzce basınının bağımsız hareket edebilmesi noktasında kendilerine destek olacağız dedi. Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber alma ve bilgilenme hakkının en etkili aracı olan Gazeteciler için Düzce Belediyesi bünyesinde bir fon oluşturarak, basın kuruluşlarına destek olacaklarını belirtti ve 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı. Özgür ve tarafsız basının demokrasinin en önemli unsurlarından birisi olduğuna dikkat çeken Küçük, “Mesleğin zor şartlarına rağmen özveriyle görev yapan tüm değerli basın mensuplarımızın 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Basın bizler için halka ulaşma noktasında en önemli aracımızdır. Yaptığımız çalışmaların kamuoyuna anlatılması, eksiklerimizi görebilmemiz, hizmet yapan ile hizmet yapılan arasındaki köprü basındır. Düzce’de görev yapan basınımızın şartlarını iyileştirmek ve onların kalkınmasına katkı sağlamak için bazı projeler geliştirdik. Oluşturacağımız fonla basın kuruluşlarımızı destekleyerek daha rahat hareket etme imkanı sağlayacağız” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.