13 Mayıs 2024

Bakan Özlü Orucunu Düzcelilerle Açtı

Ak Parti Düzce İl Başkanlığı Tarafından Anıt Park Meydanında Düzenlenen kardeşlik Ve Aile İftarı Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlünün Katılımıyla Gerçekleşti.

01 Haziran 2018 Cuma 11:10
334 Okunma
Bakan Özlü Orucunu Düzcelilerle Açtı

Anıtpark Meydanını dolduran vatandaşları Özlüye yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Kardeşlik ve Aile İftarı bu yıl da Anıtpark Meydanında düzenlendi.
Binlerce Düzcelinin bulunduğu iftara Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, milletvekili adayları Fahri Çakır, Numan Çabuk, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve partililer katıldı.

İftar öncesinde masaları tek tek gezen Bakan Özlü ve Keskin vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Özlü burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kuran-ı Kerim okunmasının ardından okunan ezanla birlikte binlerce kişi meydanda iftar açtı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.