13 Mayıs 2024

Bakan Dr.Faruk Özlü Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesini Ziyaret Etti.

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca Programı Kapsamında Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesini Ziyaret Etti.

08 Haziran 2018 Cuma 21:00
369 Okunma
Bakan  Dr.Faruk Özlü  Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesini  Ziyaret Etti.

Düzce Üniversitesinin 13. Fakültesi olan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında ilk kez eğitim hayatına başlayan Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesinin yeni binasını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlüye, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, protokol üyeleri, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Daire Başkanları ve öğretim üyeleri eşlik etti.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi binasında incelemelerde bulunan Dr. Faruk Özlü ye, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından binanın son durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri ve yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Ziyarette; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitim-öğretim faaliyetlerinin sürdüğü Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesinin, 2018-2019 Akademik Yılında İktisat Bölümünün de öğrenci kabul edeceği ifade edilerek, Fakültenin Akçakocaya ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.