7 Mayıs 2024

BABACAN DÜZCE ADAYINI AÇIKLADI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Düzce’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına gelerek Murat Caymaz’ın DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

09 Şubat 2024 Cuma 13:45
100 Okunma
BABACAN DÜZCE ADAYINI AÇIKLADI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte ortak Belediye Başkan Adayları Murat Caymaz’ın adaylığını tanıtmak üzere Düzce’ye geldi. 
DEVA Partisi Düzce İl Binasında basın mensupları ve partililer ile bir araya gelen Babacan, ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Babacan Düzce adayını açıkladı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte ortak Belediye Başkan Adayları Murat Caymaz’ın adaylığını açıkladı. Babacan aday tanıtım toplantısının ardından Düzce şehir merkezinde esnaf ziyareti yapmak üzere İl binasından ayrıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.