6 Mayıs 2024

Avni Akyola Çocuk Oyun Alanı Yapıldı

Düzce Belediyesi Avni Akyol Parkında Büyük Bir Eksik Olan Çocuk Oyun Alanı İçin Belirlenen Alandaki Çalışmaları Tamamlayarak Çocuk Oyun Grubu Montajını Yaptı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 20:09
365 Okunma
Avni Akyola Çocuk Oyun Alanı Yapıldı

Şehrin merkezinde ve yeşil alan içinde bulunan Avni Akyol Parkı içinde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında alanın büyük bir bölümü park adına yakışır şekilde yapılandırıldı. Park çevresine dinlenme gruplarının yerleştirilmesinin ardından Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince belirlenen alanda alt yapı ve kauçuk döşeme işlemi yapılarak çocuk oyun grubu oluşturuldu. Alana monte edilen çocuk oyun grupları aileler ve çocuklardan büyük beğeni alırken vatandaşlar Düzce Belediye Başkanı Dursun Aya teşekkür etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.