8 Mayıs 2024

Ataş, Düzce Teşkilatını Ziyaret Etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkan Mustafa Ataş, Ak Parti Düzce İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

23 Mart 2018 Cuma 20:22
329 Okunma
 Ataş, Düzce Teşkilatını Ziyaret Etti


AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslanın kızının nişanına katılmak için Düzceye gelen AK Parti Teşkilat Başkan Mustafa Ataş Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti. İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ataş, il binasına geldi.
AK Parti Düzce İl Başkanlığında basın mensuplarına konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Kongre süreci ile birlikte kadrolardaki değişim ve yenilenme süreci Düzcede olağan kongrenin bitmesiyle tamamlanmış oldu.Türkiye genelinde 900den fazla ilçe kongresini tamamladık. 69 il kongresini yaptık. Bu haftadan sonra 8 il kongresi kalacak. En son İstanbul, İzmir kongreleri ile kongre süreci bitecek. Partimizin genel kongresi için ise Ramazan Ayı sonrasında Genel Başkanımızın talimatı veya partimizin yetkili kurullarının kararlarıyla büyük kongremizi yaparız diye ümit ediyoruz.
Biliyorsunuz partilerin kongreleri 2 yıldan önce olursa olağanüstü, 2 ile 3 yıl arasında yapılırsa olağan kongre olur. Bizim 3 yıllık sürecimizde 12 Eylül 2018de tamamlanıyor. Yani Eylül ayına kadar vaktimiz var ama bunun kararını genel başkanımız tek başına alabilir veya partinin yetkili kurulları karar almak suretiyle büyük kongre tarihi netleşmiş olur diye konuştu.

DÜZCE BİZE HEP SAHİP ÇIKTI
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 2019 seçimlerinin önemine binaen Düzce teşkilatımız girdiği her seçimde aldığı başarılı sonuçlarla partimize ciddi destekler sağlamıştır. Gerek milletvekilliği seçimlerinin gerek belediye seçimlerinde aldığı başarılı sonuçlar ortadadır. Son olarak referandumda aldığı yüzde 71 oy ile Türkiye ortalamasının 20 puan üzerinde bir destek sağlayan ilimiz. 2019 Seçimlerinde de Düzce alınacak yüksek oy oranı ile Türkiye genelinde dereceye gireceğine inanıyorum. Teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve milletvekillerimizin uyumlu çalışmaları Düzcenin de partimiz ve Genel Başkanımıza olan teveccühü 2019 seçimlerinde sandıklara yansıyacak ve yüzde 71in çok üzerinde bir oy oranı almak suretiyle Türkiyede dereceye girecek il potansiyeli var. Bunu da Düzceden bekliyoruz dedi.

DÜZCE PİLOT İL
AK Parti İl Danışma toplantısı için geldiği Düzcede pilot uygulama için Hikmet Keskinden söz aldığını kaydeden Mustafa Ataş, İl Başkanına da hep söylüyorum. Bizim Türkiyeye örnek olacak, hep çalışmak istediğimiz bir modeli; ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte hayata geçirecekler. Bu çalışmada zaten Pilot il de oldu. Önümüzdeki günlerde o çalışmalarını yerinde görmek için Düzceye gelerek uygulamayı test edeceğiz şeklinde konuştu.
Bir gazetecinin yerel yönetimlerle ilgili sorusu üzerine Ataş, Biz partimiz kurulduğu günden bu yana sadece belediye başkanı değil, milletvekillerinin durumunu da millete soruyor hem parti içi hem de vatandaşlarımızın görüşlerini dinliyoruz. AK Parti istişare partisidir. Hemen her konuda sürekli istişarelerimiz oluyor. Ayrıca yerel yönetimler başkanlığımız performans değerlendirmesini de yapıyor. Seçimler öncesinde verilen sözlerin, vaatlerin ne kadarı yapıldı, ne kadarı hayata geçirildi. Bunların değerlendirmesini de yapıyoruz ifadelerinde bulundu.
Basın açıklamasının ardından AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, AK Parti yönetimleri ve belediye başkanları ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.