13 Mayıs 2024

Ataman Özbay Gençlerle Buluştu

Islak Mendilin mucidi Eczacı Ataman Özbay, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu’nun organize ettiği Genç Liderler ve Genç Girişimciler Buluşması programında Düzceli gençlerle bir araya geldi.

21 Aralık 2023 Perşembe 19:15
173 Okunma
Ataman Özbay Gençlerle Buluştu

Seminere; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mutlu, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gökçe Ülkü Altay, Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu, “Bildiğiniz üzere Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları 2009 yılından itibaren çalışmalarını sürdürmekte. 

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları, Düzce’de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerine devam ediyor. 
Akçakoca TSO, Düzce Ticaret Borsası ve Düzce TSO’dan üyeler kurullarımızda yer alıyor. 
Bugün misafirimiz olan Sayın Ataman Özbay büyüğümüz, birçoğumuza ilham veren buluşu ve muhteşem bilgileriyle bizlere ışık olacak. Davetimizi kabul etmesinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. 
TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu olarak bundan sonraki süreçte de birçok etkinlik planlıyoruz. İnşallah girişimcilerimize ve girişimci adaylarımıza faydalı işler yapmak nasip olur. 
Bu program da dahil olmak üzere seçildiğimizden bu yana bizlere sonsuz destek veren Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdoğan Bıyık’a, Yönetim Kurulumuza ve Meclisimize şükranlarımızı sunuyoruz. 

Sözü çok uzatmadan merakla beklediğimiz sohbetimize geçmek istiyorum. Tekrar hoş geldiniz. Programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Ferit Mutlu’nun ardından kürsüye çıkan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat yaptı. Canpolat, “2009 yılında TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tensipleriyle kurulan Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarımız, kuruldukları günden bu yana ilimize ivme kazandırmış, birçok projeye imza atarak Kadın Girişimciliği ve gençlerin ekonomiye katılımında önemli roller üstlenmişlerdir. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.