6 Mayıs 2024

Astım Araştırma Projesi Uygulama Protokolü İmzalandı..

Düzce Üniversitesi, mesleki astım taramasında interlökin düzeyleriyle değerlendirmenin erken tanı ve primer koruma açısından avantaj sağlama potansiyelini belirlemek amacıyla Standard Profil Otomotiv San. Tic. Anonim Şti. ile Mesleki Astım Araştırma Projesi Uygulama Protokolü imzalandı.

14 Kasım 2018 Çarşamba 19:51
420 Okunma
Astım Araştırma Projesi Uygulama Protokolü  İmzalandı..

Düzce Üniversitesinde gerçekleşen imza töreninde iş birliğini protokolünü; Düzce Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Standard Profil adına ise Tedarik Zinciri Müdürü Osman Kayıkçı imzaladı. İmza töreninde İşyeri Hekimi Dr. Seyit Çoban da yer aldı.
Protokol; Standard Profil Şirketi yetkili kurulları ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Biyokimya Ana Bilim Dalları bünyesindeki araştırmacıların ortak projeleriyle; ilgili işletmenin farklı birimlerinde çalışmakta olan ve rutin kan taramaları sırasında elde edilecek örneklerin bir kısmında semptom vermeyen astım olgularında yükselebilecek interlökin ölçümlerinin yapılması hedefleniyor. Bu tetkiklere solunum anketi ve solunum fonksiyon testlerinin eklenmesiyle işçilerin kendi solunum sağlıklarına ilişkin farkındalıklarının sağlanması amaçlanıyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.