18 Mayıs 2024

ASL.DERBİSİNİN KAZANANIN CUMAYERİ BELEDİYESPOR

2022-2023 futbol sezonu İhsan Çetin ASL.play-oof 9. hafta karşılaşmalarının Cumayeri Belediyespor Dedelersporu 3-2 mağlup etti.

17 Nisan 2023 Pazartesi 16:15
111 Okunma
ASL.DERBİSİNİN KAZANANIN CUMAYERİ BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör lige çıkabilmek için her iki takım için hayati önem taşıyan karşılaşma seyir düzeyi yüksek tempoda oynandı.
Ligin ilk devresinin 2.haftasında  Düzce Şıralık spor kompleksinde oynanan karşılaşmayı Dedelerspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın rövanşında Cumayeri Belediyespor evinde aynı sonuçla 3-2 üstün tamamlayarak rakibinden rövanşı alarak Bölgesel Amatör lige çıkma yolunda rakibi karşısında avantaj elde etti. 

Kora kor oynanan müsabakayı havanın güneşli sahanın futbol oynamaya elverişli olması final niteliğindeki karşılaşmayı Düzce merkezden ve çevre ilçelerden gelen spor camiası takip etti.Her iki takımın taraftarları karşılaşma süresince takımlarını testekledi.
Karşılaşma sonrası iki takım futbolcuları arasında gelişen gerginliği asayiş ekipleri ve her iki takım yöneticilerinin gayretleri neticesinde olumsuzluk yaşanmadan sonlandı.

dak:33-Gelişen Dedelerspor atağında Ümit Sözen takım arkadaşının ceza sahası içine yaptığı ortayı takip ederek topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi.1-0
dak:44-Cumayei Belediyespor Ensar Uzun'un golüyle beraberliği sağladı.1-1
Karşılaşmanın ilk 45 dakikası karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına Cumayeri Belediyespor üstün başlayan taraf olarak Dedelerspor kalesinde baskı kurdu.
dak:47-Rakip alanda topa sahip olan Cumayeri Belediyespor futbolcusu Fatih Aydın topla 30 metre hiç bir müdahaleye maruz kalmadan Dedelerspor ceza yayının sol köşesine kadar giderek  yaptığı vuruşunda kalecinin solundan topu filelerle buluşturarak takımının beraberliğini sağladı.2-1

dak:90+5-Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde Cumayeri Belediyespor futbolcusu Muhammet Keleş skoru 3-1 yapan golü rakip filelerle buluşturdu.3-1
90+2-Gelişen Dedelerspor atağında Soydan Seven farkı bire indiren golü Cumayeri Belediyespor fileleriyle buluşturdu.3-2
Karşılaşmayı 3-2 galip tamamlayan Cumayeri Belediyespor Bölgesel Amatör lig yolunda bir engeli daha aştı.
Haber/foto:Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.