30 Nisan 2024

ASILSIZ İTİRAFLARI NEDENİYLE GÜLOĞLU'NU KINADI

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş, Düzce’deki tüm basın mensuplarının kendisini tehdit ettiğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nu, asılsız iftiraları nedeniyle kınadığını belirtti.

05 Mart 2024 Salı 21:45
47 Okunma
ASILSIZ İTİRAFLARI NEDENİYLE GÜLOĞLU'NU KINADI

Keleş, “ 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışma yapan Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, bir kahve ziyaretinde, Düzce’deki tüm basın mensuplarının kendisini tehdit ettiğini söyleyerek, meslektaşlarımızı zan altında bırakmıştır. 
Basın mensuplarının kendisinden para istediklerini, vermediği takdirde bir hafta içinde al aşağı ederiz diye kendisini tehdit ettiklerini söyleyen Güloğlu, Düzce’deki tüm meslektaşlarımızı hedef göstererek, meslek ahlak ve etiğinden uzak davranışlar sergilediklerini ileri sürmüştür.
Düzce’de gece gündüz demeden çalışan ve mesleğe yıllarını veren onlarca basın çalışanını hiç düşünmeden karalayan, hepimizi zan altında bırakan Güloğlu, kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği isimleri delilleriyle birlikte kamuoyuyla paylaşmalıdır ki bizler de bu isimlerden kendimizi arındıralım.
Düzce’de hizmet veren tüm basın emekçilerini tehditkar olarak yaftalayan Güloğlu’nu kınıyor, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak, tüm basın camiasından özür dilemesini bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.