3 Mayıs 2024

ASAR'DA YAY ŞEKLİNDEKİ YENİ KÖPRÜLER ORTAYA ÇIKIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrimize kazandırdığı en önemli projelerin başında gelen, Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü ‘Asar Deresi Projesi’nde birinci köprünün kemeri geçici halatlarla yerleştirilirken, köprü 2’nin imalat hazırlıkları başladı.

30 Ocak 2024 Salı 20:15
69 Okunma
ASAR'DA YAY ŞEKLİNDEKİ YENİ KÖPRÜLER ORTAYA ÇIKIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından başlatılan, şehrin iki yakasının birleşmesini ve vatandaşın su ile buluşmasını sağlayacak Asar Deresi Projesinin ilk etabında yer alan Küçüksu Köprüsü ile Şaguş Köprüsü arasındaki 430 metrelik bölümde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehre yeni bir kimlik kazandırmak için çaba gösteren Düzce Belediyesi,amfi ile beraber içerisinde restoran, büfe ve yay şeklindeki 2 aktif yaya köprüsünün bulunacağı projede köprü 1’in kemeri geçici halatlarla başarılı şekilde yerleştirildi.

Köprü 2’nin imalat hazırlıklarının başlatıldığı projede, cep otoparklarının yanı sıra yol kenarlarında bisiklet ve park yerlerinin konuşlandırılmasının ardından yapılacak çevre düzenlemeleri ile şehrin gerdanlığının Düzcelilerle buluşturulması sağlanacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.