3 Mayıs 2024

ASAR, DÜZCE’NİN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün, Asar Deresi’ni şehrin yeni cazibe merkezine dönüştürmek üzere başlattığı rekreasyon projesi sorunsuz şekilde ilerliyor. Birinci köprünün ardından, ikinci köprüde tabliye ve montaj çalışmaları sürüyor.

23 Mart 2024 Cumartesi 11:00
70 Okunma
ASAR, DÜZCE’NİN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün, şehrin çehresini değiştirmek ve vatandaşları kentin ortasından geçen Asar suyu ile buluşturmak üzere hazırladığı “Asar Deresi Rekreasyon Projesi” aşama aşama ilerliyor.

Küçüksü Köprüsü ile Şaguç Köprüsü arasında kalan 430 metrelik alanda devam eden çalışmalar kapsamında, amfi basamaklar ve birinci asma köprünün tabliye ve kemer montajları tamamlandı.
İkinci asma köprünün tabliyesinde kaynak çalışmaları son aşamaya gelirken, eş zamanlı olarak köprü kemerinin montaj öncesi birleştirme kaynakları da gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü projenin birinci etabında yer alan restoranın inşaatına da başlandı. Temeli atılan restoranın kaba işleri devam ediyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.