26 Nisan 2024

Annelere Mangala Turnuvası Düzenlendi

Düzce Gençlik Merkezi, Judocu Anneler için düzenlediği Mangala turnuvası ilgi gördü.

04 Şubat 2021 Perşembe 18:15
266 Okunma
Annelere Mangala Turnuvası Düzenlendi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, Judocu Anneler için Mangala Turnuvası düzenledi. Turnuvaya 18 judocu anne katılırken çocuklar ise kenardan annelerine destek oldu.

Anneler Mangala Turnuvasını, Düzce Vali Yardımcısı Hürrem Süleyman Aksoy, eşi Pembe Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Spor Hizmetleri Müdürü Gülay Ercan, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulundan Emine Kurtay ve Sevil Baygut ile Olimpik Anneler Kooperatifi Başkanı Nermin Alayıldız yakından takip ettiler.

Vali Yardımcısı Hürrem Süleyman Aksoy, Gençlik Merkezi bahçesine yapılan Judo Salonu’nda incelemelerde bulundu. Ayrıca okçuluk antrenmanını da ziyaret eden Aksoy, sporcularla sohbet etti.

Anneler Mangala Turnuvası sonunda Tuğba Bedir birinci, Arzu Bilgin ikinci olurken Hilal Sezen ise üçüncü oldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.