29 Mart 2024

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Spor Şehri Düzce’nin sağlıklı şekilde ilerlemesinin alt yapı taşı olan Amatör Spor Kulüplerinin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Özlü, toplamda 24 Amatör Spor Kulübüne 600 eşofmanın dağıtımını sürdürüyor.

16 Eylül 2022 Cuma 22:30
144 Okunma
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin yeniden imarı, sosyal belediyecilik çalışmaları, eğitim ve kültür noktasında gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra Düzce’nin spor şehri olması noktasında spor kulüplerine destek olmayı da ihmal etmiyor. 

İLK ZİYARET DÜZCE 81 YILDIZSPOR’A
Ağustos ayında Hamidiyespor, Koçyazıspor ve Dedelerspor’u ziyaret ederek yönetici ve sporcularla bir araya gelerek eşofman desteğinde bulunan Başkan Özlü’nün bu ay ki ilk durağı Düzce 81 Yıldızspor oldu.  
Başkan Özlü’nün ziyaretlerine Gençlik ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi de eşlik etti.   
Kulüp başkanı Metin Pişkin, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette sporculara eşofman takımı hediye eden Başkan Özlü, çalışmalarında başarılar diledi.
AZİZİYESPOR’A DA EŞOFMAN DESTEĞİNDE BULUNDU
Ardından, Gençlik ve Spor Müdürü Yasin Tüfekçi ile birlikte Aziziyespor Kulübüne geçen Başkan Dr. Faruk Özlü,  burada kulüp başkanı Murat Postoğlu ve sporcular ile buluştu. Eşofman takımlarını takdim eden Başkan Özlü, sporcularla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. 

SPORUN GELİŞMESİ İÇİN HER ARGÜMANI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Düzce Belediyesi olarak spora desteklerini sürdüreceklerini, Düzce’nin bir sporcu fabrikası haline gelmesi noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Başkan Özlü, “Her branşta mücadele eden sporcularımız bizim için değerli. 
Onların elde edecekleri başarılar bizleri mutlu edeceği gibi ülkemizin sporuna da katkı sağlayacaktır. Amatör kulüplerimizin zor şartlar altında mücadelelerini görüyor ve takdirle karşılıyoruz. 

Nakdi yardımlarla başladığımız destek çalışmamız, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün yaptığı hazırlıklar çerçevesinde eşofman ve spor malzemesi yardımlarımızla devam ediyor. 
İlimizde her amatör spor branşının gelişmesi ve başarılı olması noktasında her türlü argümanı değerlendireceğimizin bilinmesini isterim” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.