7 Mayıs 2024

Altınkayık "Gönül Beleciliğine Talibiz"

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler eski İl Müdürü Fahri Altınkayık, Ak Parti Yığılca Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner’e aday adaylığı dosyasını teslim eden Altınkayık, “Gönül Belediyeciliğine talibiz” dedi.

07 Aralık 2018 Cuma 13:30
722 Okunma
Altınkayık

Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylığı müracaatına İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, İGM Üyesi Mustafa Şen ve partililer katıldı.
Yığılca Belediye Başkan Aday Adayı  Fahri Altınkayık yaptığı açıklamada, “Sizlerle oluşturacağımız güç birliği neticesinde güzel Yığılca’mıza ciddi kazanımlar sağlayacağımız inancındayım. Sizlere daha güzel hizmet verebilmek için partimizin amaçlarından biri olan ,İlkeleriyle bize yol gösteren Sayın Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı gönül belediyeciliğinin bir gereği olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yığılca belediye başkanı aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım” diyerek başladığı sözlerine kısaca kendini tanıtan Altınkayık:”20.10.1965 yılında Yığılca Asar Köyünde doğdum. Babamın İmam- Hatiplik görevi nedeniyle İlkokulu Yığılca Kırık Köyünde okudum. 1983 yılında Düzce İmam-Hatip Lisesinden mezun oldum. 1984 yılında Diyanet İşleri Başkanlında  göreve başladım.. 1985  Yılında Yığılca Ahmetciler Mahallesi Camii İmam-Hatibi  olarak üçbuçuk yıl görev yaptım. Yine bu yıllarda Yığılca  İlçe Müftülüğünde 6 yıl  Müftülük memuru olarak çalıştıktan sonra1996 yılında Gümüşova İlçe Özel İdare Müdürü olarak atandım. 1997 yılında Yığılca Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak kendi ilçem Yığılca’da göreve başladım.10 yıllık Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken zaman zaman  Yığılca Kaymakamlığı görevini de vekaleten yürüttüm. Yığılca İlçemizdeki kamu  görevi sürem 21 yıldır Sırayla Akçakoca Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğü ,Düzce Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, görevlerinde bulundum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
Kamuda aldığım bilgi ve birikimi, “gönül Belediyeciliği”nde pratiğe dönüştürmek hedeflerim arasındadır. İlçemizi 2023 hedefleri doğrultusunda daha da ileriye taşımak azim ve kararlılığındayım. Turizm cenneti Yığılca’mızda yaşayarak, belirlediğim projeleri, sahip olduğum yöneticilik tecrübesiyle hayata geçirmeye talibim. Yönetimde istişare, liyakat, samimiyet, birlikte hareket etmek temel kuraldır. Halkımızın kendisini dinleyip yönetimde kararlara katılması; bu birlik ve beraberliğin vermiş olduğu gücün ortak akılla belirlenmesi temel prensiplerimizdir. Halkımızla belirlediğimiz ortak akılla hedeflere ulaşacağımız inancındayım. Bu da bizim gönül belediyeciliği anlayışımızın temelidir. Tevazu sahibi mütevazi olacağız insanlarımıza tepeden bakmayacağız .Gönül köprülerini inşa edip gönüllere nüfuz edeceğiz.
Bu hizmet yarışında aynı kulvarda koşacağım gönüldaşlarıma başarılar dilerim.
Dostlarımız ve sevenlerimizden, özellikle siz Yığılcalı hemşerilerimizden, desteklerinizi bekliyorum.
Bu demokratik ve kutlu hizmet yarışında “ben de varım” diyorum. Talip olduğum görevin sorumluluğunun farkındayım. Bu kutlu davaya aidiyet duygularımla, tüm Yığılcalı hemşerilerimin takdirlerine mazhar olmak istiyorum.
"Tüm çabam ve gayretim memleketim için olacaktır” 
İlçe başkanı Kerem Yalçıner ise, “Bugün ilçemizde yıllardır görev yapan Fahri Altınkayık bey aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.Bu süreçte de Fahri abiye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Biz üstümüze düşünleri bugüne kadar layıkı ile yaptığımıza inanıyoruz. Kendilerinin de belirttiği gibi gönül belediyeciliği, evet biz yolda sayınCumhurbaşkanımızın  direktifleri doğrultusunda bundan sonraki süreçte de hep birlikte devam edeceğiz.   Kapılarımız herkese açık. Bundan sonraki süreçte de hep beraber layıkı ile birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. ” dedi.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.