24 Nisan 2024

Akparti İl Yönetiminden Yığılca'ya Çıkarma

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin İlçe Ziyaretleri Kapsamında Yığılca'yı Ziyaret Etti. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin'e Yığılca Ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyeleri De Eşlik Etti.

22 Mart 2018 Perşembe 15:56
313 Okunma
Akparti İl Yönetiminden Yığılca'ya Çıkarma

Yığılca Ak Parti teşkilat binası önünde Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Ak Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, İlçe İGM üyeleri Hüseyin Yılgın, Mustafa Şen ve ilçe yönetim kurulu üyelerince karşılandı. Başkan Hikmet Keskin beraberindeki heyetle birlikte ilçe teşkilat binasında yapılan değerlendirme toplantısının ardından halk ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yığılca halkı tarafından Başkan Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet yoğun ilgi ve destek gördü. Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin gencinden yaşlısına hepsi ile birebir sohbet etti, ellerini sıktı.
Halk ve esnaf ziyaretinin ardından Başkan Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Yığılca Belediyesi'ne geçtiler. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit belediye binasında hazırlanan sunum eşliğinde 4 yıllık sürede ilçede yapılan tüm çalışmaları Başkan Keskin ve heyetine anlattı. Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'ten dinleyen Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, gerçekleştirilen tüm faaliyetlerden memnuniyet duyduğunu, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in çalışma azminden mutlu olduğunu ve örnek bir Başkan olduğunu ifade etti.

İnsanız hatalarımız mutlaka olacaktır. Kimse 4-4 lük değildir. Olmasını da bekleyemeyiz zaten. Şu var ki; çalışan hata yapar. Çalışmayan cesaret etmeyenin hata yapma şansı zaten yoktur. O yüzden şurada hatamız var demek bir ayıp değildir. Önemli olan hatanın farkına varıp düzeltme yoluna gitmektir." açıklaması ise Başkan Yiğit'in çalışkanlığına verdiği güzel bir ifade oldu.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'te Düzce İl Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği Yığılca ziyareti ile şu ifadelerde bulundu: "Ak Parti Düzce İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin ilçemize gerçekleştirdikleri ziyaret bizim için çok anlamlı oldu. 4 yıllık çalışmalarımızı Sayın Başkanımız Hikmet Keskin'e anlatma şansı yakaladık. İlçemiz adına yürüttüğümüz tüm çalışmalarda İl Başkanımız Hikmet Keskin'in katkıları çok büyük. Gerek Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü, gerek Sayın Düzce Milletvekillerimiz olsun bir aile düşüncesiyle hareket ediyoruz. Her projemizde desteklerini alıyoruz. Bu sebeple bizlere göstermiş oldukları sabır ve destekleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaların ilgi ile takip edilmesi, destek görmesi bizleri memnun ediyor. Hele ki İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin'in çalışmalarımızdan duyduğu memnuniyet bizleri daha da heveslendirdi. Tekrar Sayın İl Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarımızda bize verdikleri destek içinde teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.