28 Nisan 2024

AKP. Başkan Vekili Bergut Açıklamada Bulundu.

AK Parti İl Başkan Vekilimiz Özgür Bergut, Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Düzce İl Başkanlığı temayül yoklamasından sonra gelişen olaylar hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 23:30
732 Okunma
AKP. Başkan Vekili Bergut Açıklamada Bulundu.

Bergut açıklamasında “Bazı basın organlarında ve kamuoyunda geçtiğimiz pazar günü yapılan, İl Başkanlığı temayül yoklamasının sonuçlarının manipüle edilerek yüksek oy almasına karşın bazı isimlerin Genel Merkeze taşınmadığı iddiaları dillendirilmektedir.
AK Parti demokratik değerlere bağlı, bir teşkilat geleneği olan köklü bir partidir. Teşkilatlarımızın ortaya koyduğu iradeye vurulacak engellemenin kabul görmeyeceği böyle antidemokratik bir uygulamaya da Genel Merkezimizin kayıtsız kalmayacağı açıktır. An itibarı ile Genel Merkezimiz İl Başkanlığı mülakatları için tarafımıza bir talimat iletmemiştir. Partimize gönül vermiş kıymetli hemşerilerimiz ve Teşkilat mensuplarımız şundan emin olsunlar, onların iradesini zayi edecek bir tevessül kesinlikle kabul görmeyecektir.”ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.