24 Nisan 2024

"Akif Çodur Ebediyete Uğurlandı"

Geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tiyatro sanatçısı ve gazeteci Akif Codur' u sevenleri dostları son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

12 Eylül 2019 Perşembe 18:45
554 Okunma

Akif Çodur’un naaşı, Cedidiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Düzce şehir mezarlığında defnedildi. 
Düzce Belediyesi’nden evlendirme memurluğu görevinden emekli, tiyatro sanatçısı Akif Çodur, arkadaşları ile birlikte vakit geçirdiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Merhum Çodur, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhumun naaşı evinden alınarak Cedidiye Camii avlusuna getirildi. Çodur ailesi burada taziyeleri kabul etti. 

Cenaze namazına MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce eski belediye başkanları, siyasi partilerin yetkilileri, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kalabalık bir cemaat eşliğinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çodur’un naaşı Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Hayatını kaybeden Akif Çodur’a Gündem 81 haber Ajansı ailesi olarak Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.