26 Nisan 2024

AKÇAKOCA TARİHİ YUKARI MAHALLE PAZARI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Akçakoca turizminin amiral gemisi Tarihi Mahalle Pazarı, pandemi sonrası için tüm hazırlıklarını yaptı. Tarihi pazarın esnafı, pazarı ziyaret edecek misafirlerini bekliyor.

31 Mayıs 2020 Pazar 17:45
350 Okunma
AKÇAKOCA TARİHİ YUKARI MAHALLE PAZARI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

1 Haziran itibariyle çeşitli alış veriş merkezleri ve işletmelerin açılacağı kararının ardından tarihi mahalle pazarının esnafı da sıkı bir çalışma ile işyerlerini açar hale getirdi.

İşyerlerini sosyal mesafe kuralları dahilinde yeniden hizmet verir hale getiren doğal ürün pazarının esnafı, bu hafta sonundan itibaren yöresel ürünleriyle konukları ağırlamaya başlayacak.

Tarihi pazarın esnafları, yaptıkları açıklamalarında, her türlü temizliklerini yaparak işyerlerini hijyen kurallarına uygun hale getirdiklerini söylerken, doğal ve sağlıklı ürünlerden oluşan pazarlarını ziyaret edecek konukları pazarlarına davet ettiler.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.