19 Nisan 2024

AKÇAKOCA GEZİ TEKNESİNE KAVUŞTU

Karadeniz'in İncisi Akçakoca, cuma günü tarihi günlerinden birini yaşadı. Akçakoca turizmine eşik atlatacak Gezi Teknesi, akşam saatlerinde limana giriş yaptı...

04 Temmuz 2020 Cumartesi 14:00
361 Okunma
AKÇAKOCA GEZİ TEKNESİNE KAVUŞTU

“Gezi teknesi olmayan şehirde turizm mi olur?” diyen Başkan Yanmaz’ın rüyası gerçek oldu… 30 nisan tarihinde ihalesi yapılarak alımı gerçekleştiren 400 kişi kapasiteli gezi teknesinin akşam saatlerinde limana törenle giriş yaparak demir attı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçeye gelen iş adamlarının, misafirlerin ve yöre halkının doğal ve tarihi güzelliklerden daha iyi faydalanmaları için aldığı gezi teknesi Cuma günü Akçakoca Balıkçı barınağına gelip demir attı.

24 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde 400 kişilik gezi teknesinin Karadeniz Ereğli’de bulunan özel bir tersanede yapıldığı ve Cuma günü Akçakoca Balıkçı Barınağına geldi.

Cumartesi gününden itibaren Akçakoca kıyılarında tura çıkacak gezi teknesine ilgilin hayli fazla olması beklendiği belirtildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.